Τι να ντυθώ τις Απόκριες; Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Οι Απόκριες είναι η πιο χαρούμενη και κεφάτη γιορτή του χρόνου.
Γέλιο, τραγούδι, ξεφάντωμα, άφθονο φαγητό και ποτό και, φυσικά, μασκαρέματα.

Η μεταμφίεση είναι το κυρίαρχο στοιχείο της αποκριάς, το μέσο που βγάζει στην επιφάνεια τον καταπιεσμένο, κρυμμένο εαυτό μας, δίνοντάς του την ευκαιρία να κυριαρχήσει και να αφήσει κατά μέρος τη ρουτίνα της πραγματικότητας.

μασκαραδες με αποκριατικες στολες

Τα αποκριάτικα κοστούμια προσφέρονται κατά εκατοντάδες στην αγορά, για κάθε γούστο και ηλικία, σε κάθε μέγεθος και χρώμα, για κάθε διάθεση και φαντασίωση. Το να διαλέξετε το δικό σας, μοναδικό αποκριάτικο ντύσιμο που θα σας κάνει ξεχωριστούς, θέλει πολλή φαντασία και κάμποση έρευνα. Ο σωστός χρόνος είναι το παν, κι αυτό σημαίνει έγκαιρη οργάνωση και έγκαιρη αγορά.

Το να διαλέξετε το δικό σας, μοναδικό αποκριάτικο ντύσιμο που θα σας κάνει ξεχωριστούς, θέλει πολλή φαντασία και κάμποση έρευνα.

Αφού αποφασίσετε ποια εσωτερική ανάγκη θέλετε να εξωτερικεύσετε, προχωράτε στα πρακτικά θέματα. Ελέγχετε τον προϋπολογισμό σας και κάνετε τη βόλτα σας στα καταστήματα. Αν είστε οπαδός της μόδας και της επικαιρότητας δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου μιας και οι βιοτεχνίες έχουν ήδη προβλέψει «τι πουλάει φέτος» κι έτσι έχετε απεριόριστες έτοιμες επιλογές στις βιτρίνες. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο εξεζητημένο και προσαρμοσμένο σε ειδικές απαιτήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα που φτιάχνουν αποκριάτικες στολές επί παραγγελία.

αποκριατικες στολες 2016 αποκριατικες στολες 2016Η επιλογή της μεταμφίεσης αποτελεί από μόνη της κομμάτι τής διασκεδαστικής εμπειρίας των Αποκριών, γι’ αυτό, μη διστάσετε να πάρετε μαζί σας τα παιδιά σας. Αφήστε τα να περιπλανηθούν στους χώρους που διατίθενται οι στολές, να φτιάξουν τη φαντασίωσή τους στο μαγευτικό αυτό περιβάλλον και να διαλέξουν μόνα τους το κοστούμι που τα εκφράζει.

Αν είστε εξοικειωμένοι με τις διαδικτυακές αγορές, τα ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν με τη σειρά τους μια καλή λύση. Περιηγηθείτε στις σελίδες τους, κάντε τις επιλογές σας και πραγματοποιείστε τις αγορές σας με ταχύτητα και ασφάλεια. Μην παραβλέψετε μόνο να ενημερωθείτε για την πολιτική του εκάστοτε καταστήματος όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης, την πιθανή επιβάρυνση μεταφορικών και τη δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής.


Home Page